Vrijwilligers / stageplek

Vrijwilligers / stageplek
Vrijwilligers / stageplek2018-12-03T09:34:35+02:00

Vrijwilligers

Fort Maarsseveen draait geheel op vrijwilligers. De openstelling op de zondag (en in de toekomst hopelijk op meer dagen), de organisatie van evenementen en het bestuur gebeurt allemaal op vrijwillige basis. Wilt u ook een bijdrage leveren aan deze inspirerende plek, laat het ons dan weten!

Als u mee wilt draaien in de openstellingen, een goed idee heeft voor een expositie, een evenement, een concert, een creatieve workshop of iets anders waarmee u anderen wilt inspireren, laat het ons weten!

Stageplek

Sinds najaar 2016 is het mogelijk om je maatschappelijke stage te doen op het fort .
Vierde klassers van het middelbaar onderwijs in de gemeente Stichtse Vecht doen een maatschappelijke stage van 20 uur per schooljaar, deze stage kunnen ze zelf regelen, uitzoeken en invulling aangeven.

Zo ook op fort Maarsseveen, waar we voornamelijk diverse buitenklussen hebben.  Je moet niet bang zijn voor vieze handen en soms een spatje regen. In een aantal weekenden spreken we in kleine groepen af en pakken we een  klus op.

Mocht je nu denken , dat lijkt mij ook wel iets …. vanaf maart 2019 zijn er weer nieuwe plekken vrij om je stage te voldoen.